Supertankr

Glücklich allein ist die Seele die liebt

Date: 6. december 2011

I dine øjne

sunrise2.jpg

Paradise!

En søvnig morgen med pudder-sne drysset på overfladen sidder jeg der i Odder-Grisen og venter på en sms, da et forsigtigt par kommer ind og sætter sig på sædet overfor.

De kører ikke normalt med toget, men på grund af glatføre har de valgt et alternativt og mere sikkert transportmiddel på job. De ligner hinanden: samme hårfarve, samme næse-facon, lige høje. Deres tøj matcher. De er begge fem kilo for tykke, lidt kedelige og fra et nyere hus i Malling. De er 35 og 36 år.
Deres store sorg er, at de ikke kan få børn. De overvejer at få en hund som kompensation.

Men når hun ler – en livsbekræftende lille hjertelig perlende latter, der forplanter sig til lys i øjnene, så kan man se, hvor højt han elsker hende.

I dine øjne så jeg et svar,

i dine øjne mødte jeg den jeg var

Lad dine øjne se mig igen

For jeg kan vente indtil du åbner dem.

Og når jeg ser dig komme her forbi, har du alt hvad jeg vil ha’, alt hvad jeg ka’ li’

Ray Dee Ohh

Formet af livet

december2011_5.jpg

De valg vi træffer, og de ting vi gør, former vores liv. Vi skaber os selv. Både sådan i overført betydning, men også helt håndgribeligt. Kroppen formes bogstavelig talt af vores handlinger.

Holder man dag ud og dag ind om en pensel, så ender ens fingre med at dreje sig om penslen, også når man har lagt værktøjet fra sig.

‘Du bliver, hvad du spiser’ siger vi for eksempel også til hinanden. Og det er da heller ikke noget under, at rygere er tyndere end os andre, vi kan jo nå at spise mange små-kager, mens de står ude i kulden og pulser.

Jeg døjer selv med en dårlig holdning og en ryg jeg glemmer at holde rank. Og jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at den skavank stammer fra en ulykkelig teenagers forsøg på at skjule nye fortrin, der voksede frem som konsekvens af puberteten. En konkret skam over kroppen og en generel manglende stolthed over mig selv.

Hvordan har livet formet dig?

windswept.jpg

PS. Nogle kigger på bagdelen, nogle på fordelene, andre på de brede skuldre, lange ben, smukke øjne, pæne tænder. Vi tiltrækkes af kroppen. Jeg er tiltrukket af stærke og følsomme hænder.

Skovl

skovl.jpg

Skovlen forstår virkelig at kalde en spade for en spade…

© 2018 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑