Supertankr

Glücklich allein ist die Seele die liebt

Date: 24. januar 2012

Ringe

ringe1.jpg

ringe2.jpg

Frosne ringe i vandet, og årringe i et træ, der var.

 U won’t believe what I believe when I’m alone

DAD – Bad Craziness 

Sat under hårdt pres af diabetes-krisen er mange af de konflikter, sår og situationer, der plejer at være allersværest sprunget op. Midt i sorgen og alle de nye ting, der skulle læres og fordøjes i forhold til sygdommen, så stod jeg pludselig der og bøvlede med al min angst for ensomheden og forladthedsfølelsen. Usikkerheden blussede uhæmmet op. Alt sammen godt blandet op med søvnløshed. Det resulterede i et kaos af følelser.

Nu går det bedre, men note-to-self og omverdenen: stryg med hårene… :-)

Barcelona

barca1.jpg

Udluftningskanal Casa Mila – Antonio Gaudi

barca6.jpg

Loftet i La Sagrada Familia

barca4.jpg

Mosaik i Parc Guell

barca2.jpg

Art Nouveau detalje i opgang

barca3.jpg

Rejsekammeraterne på det fine hotel

barca7.jpg

Julepynt på Ramblaen

barca5.jpg

La Playa

Forresten har jeg jo været i Barcelona. Det føles som om, det var i et andet liv, fordi det var inden diabetes diagnosen satte en ny dagsorden.

Det var mellem jul og nytår, og det var en slags pilgrimsrejse ind i Gaudi’s univers. Jeg er dybt fascineret af denne kunstner, der med sit meget eksperimenterende formsprog fik lov at lade sine organiske former udfolde sig hen over byen. Den dag i dag er hans værker fortsat spektakulære og dybt anderledes.

Især monster-kirken La Sagrada Familia var en stor og høj oplevelse. 107 meter var vi oppe i et af tårnene. Et sug af en udsigt og et sug af højdeskræk.

De sidste mange år levede Gaudi som en manisk særlig på kirkens byggeplads og kæmpede for at bygge og finansere sit værk. Det er også fascinerende at Gaudi’s liv endte med, at han blev kørt ned af en sporvogn og døde uidentificeret på et hospital. Højt at flyve – dybt at falde.

Barcelona betog med sin gode stemning – afslappet julehumør, sin modernitet, sit velorganiserede transportnetværk og sit smukke solskinsvejr.

I’ll be back

© 2018 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑