Heltinde

Carrie Bradshow

Line skrev den anden dag en kommentar om helte: ‘De helte-kvaliteter, du tilskriver andre, er beskeder om din egen power. Så læg nøje mærke til, hvem du går og ser op til. Det er aldrig tilfældigt.’ og ‘Grunden til, at nogen bliver din ”helt” eller, at du ser op til dem, er, at de besidder kvaliteter, som ligger og venter på at komme til udtryk i dit liv.’ Aha, hvis det er sandt, så er der da noget at stræbe efter…

På den lange liste af helte og heltinder dukker denne figur op. Og så vil jeg hermed blankt indrømme, at jeg i den grad godt gad at have hendes by, job, stil og mand.

Status: Odder bliver aldrig en metropol, men man kan jo flytte, lærergerningen på Århus Tekniske Skole mangler glamour, men man kan jo flytte, finanser og figur passer ikke helt til Carries stil-niveau, men man kan jo flytte om på ressourcerne og Mr. Big… pyh ha, han findes vel derude… :-)

3 thoughts on “Heltinde

  1. Det kan man og det gør han… Du er altid velkommen en smut i Danmarks største metropol, selvom den stadig er mini i forhold til andre, såsom Carries eksempelvis :-)

  2. Vi skal lige diskutere nogle datoer når vi taler sammen imorgen. Overvejer et trip til metopolis i uge 10? Jeg savner dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *