Boys

broedre1.jpg

Vidunderlige vidunderdrenge.

Rockmusikken kører på dagligt højtryk, og Julius er begyndt at udforske det engelske sprog. Han spørger i en uendelighed til oversættelse af sangtekster og prøver at tune sig ind på budskaberne. ‘Smoke under water’ -> ‘Synger de om en hårtørrer, mor?’  I ‘Tumblin’ dice’  mener han bestemt at de synger om Orla.
‘Handler den her også om kærester’ spørger han med himmelvendte øjne og en utålmodig attitude. Og ofte er svaret jo ja.

Sigurd kan også være med: ‘Mor, hvorfor sagde den byye di båååh?’
Mor: ‘Beautiful – det betyder smuk’

Og han ved godt noget om skønheds idealer, den unge Sigurd. På besøg hos grandkusinen kom han slæbende med en Barbiedukke og sagde henført: ‘Er hun ikke smuk, mor?’

Var i weekenden taget på udflugt for at se det lokale mosefund og – for moderens skyld – et stykke digital interaktionskunst. Jette Gejl hyperkinetic kayak.

Jeg havde forestillet mig at Grauballe manden ville blive omdrejningspunktet, men Sigurd nægtede at nærme sig den døde mand fra mosen. Han har dog siden kredset meget om emnet: ‘Mor Grauballe-manden, dengang han levede hed han nok van Gogh’ Mor er stolt.

Grauballe van Gogh

Men det var faktisk kunstværket der blev et hit, og Julius han padlede afsted afsted som en gal mellem de virtuelle isbjerge og var meget betaget af 3D effekterne. Mor er stolt.

kayak1.jpg

kayak2.jpg

4 thoughts on “Boys

  1. Mor kan vist også godt have grund til at være stolt. Ville ønske at jeg kunne følge med på tættere hold.

  2. Nej du har helt ret. Fotos af mig fra samme alder = to dråber vand, bortset fra at han har lidt mere krøl end mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *