Supertankr

Glücklich allein ist die Seele die liebt

Rooster

hen1.jpg

hen2.jpg

hen3.jpg

Jeg har fået gen-antændt min passion for at tegne fugle.
Og det hele begyndte i denne omgang med, at en god ven skulle overraskes og opmundres med lidt fugl i julegave. Kombineret med investeringen i den dejligste bog om Extraordinary chickens i New York. Kombineret med at jeg for første gang har kastet mig seriøst over akvarel mediet. Hele julen har stået i hanernes tegn.

Og ægget falder ikke langt fra hønen: Julius ‘efterfugler’ og har også malet haner i flere dage nu.

 hen4.jpg

hen5.jpg

Forlæg fra bogen om fantastiske fjerkræ, min hane og Julius’ version

PS. Apropos chickens, foxes, cocks and roosters:

2 Comments

  1. Jeg ønsker mig en høne/hane i fødselsdagsgave, de er simpelthen for seje, må eje sådan en ;-)

  2. Marlene

    1. januar 2011 at 21:50

    Kære ven. Hvad du ønsker skal du få :-) Glæder mig til at se dig snart.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

© 2019 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑