Supertankr

Glücklich allein ist die Seele die liebt

In a New York state of mind

I don’t have any reasons
I’ve left them all behind
I’m just in a New York state of mind
Billy Joel

billede-093.jpg

billede-073.jpg

billede-079.jpg

billede-075-1.jpg

Mesteren selv i funky 70’er stil:

5 Comments

 1. Jeg bliver aldrig træt af kærligheden eller af at mindes New York. Så sendt som i går faldt talen på endnu en rejse dertil, men lige nu skal der flere penge samles og gemmes mere kærlighed i hjertet.

 2. Marlene

  27. februar 2011 at 9:29

  Træt af kærligheden – nej ihvertfald ikke den til New York. Den romantiske kærlighed er jeg lidt træt af i øjeblikket – prøver at lade som om at jeg sagtens kan leve uden – det går mindre succesfuldt. Heldigvis. Det er vel den sult der skal sparke en ny skattejagt igang…

  Ang. NY – som sol og måne står lige pt er der udsigt til en tur derover i september ;-)

 3. Jeg havde krydset for at den romantiske kærligheden blomstrede fint, men håber, at noget nyt -for os begge- snart dukker frem.
  Om New York, tag mig med i kufferten. Jeg er misundelig. En september i New York er lige til at holde til. Jeg har vist Mallorca at se frem til der… ikke helt det samme, men det er dog ferie.

 4. Marlene

  27. februar 2011 at 14:13

  Hvis du krydser fingre for mig, så kan du ihvertfald roligt fortsætte et stykke endnu, så fortsætter jeg også på dine vegne :-) Jeg tror på det, her midt i udmattelsen.

  Jeg tager ud og kigger på en rummelig kuffert ;-)

 5. Når den romantiske kærlighed ikke går op og man længe har været i kampen, så er det på tide at vende sin kærlighed og sit fokus et andet sted hen. New York kunne være et fint sted at gøre det. Og målet kunne være indad! At elske sig selv ordenligt, at arbejde med at kunne regne med sig selv, være glad og tilfreds med sig selv, overbærende overfor sig selv, forkæle og være god ved sig selv. Sørge for at få alt det man har lagt ud projeksivt og i håb om at denne særlige anden ville tage sig af det – og af en. Det er ikke lige så sjovt, eller nemt. Men det virker nærmest bedre! For det styrker på det indre plan. At man kan og vil klare sig selv. Det giver også et bedre udgangspunkt, når man så løber ind i kærligheden igen..

Skriv et svar

Your email address will not be published.

© 2018 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑