Highlights fra den gamle supertanker Part One

Supertanker classic

Egne favoritter:

Thursday, October 07, 2004
Ahlgrens bilar
Svensk slik iklædt mit slægts navn med den lille forskel på et e (men det kan jo være smuttet ind på overfarten mellem broderlandende eller være kreativ kirkebogsføring). Afsløring: jeg har angiveligt svenske rødder. Bilar findes i to varianter – biler og dæk – begge dele skumslik, bilerne søde og tyggegummiagtige og dækkene med lakridssmag. Jeg foretrækker dæk. Det glæder mig meget at se, at Ahlgrens bilar nu sælges i dk – ja de havde faktisk et heftigt salgsfremstød i Føtex forleden.

Advarsel: Stavgang kan være farligt!! Ja man tror ikke sine egne ører, for der er tilsyneladende ikke noget mere harmløst og helsebringende end denne superpopulære pensionistsport, der går ud på at spadsere afsted i rask trav med disse ski stave. Men snubler man på blød skovbund, så kan man få knoglebrud, eksempelvis fordi ens hænder jo er bundet fast i stavene. Man har hørt om tilsvarende skisportskader. Min bedstemor har brækket sin tommeltot. Hun hedder også Ahlgreen, men hun spiser ikke slik.

Advarsel 2: Det kan være anstrengende at tage sit barn på otte måneder med i babybio. Babybio er for babyer under seks måneder, der kan lulles i søvn på armen og ikke vil kravle og rejse sig alle vegne, og for babyer der ikke kaster sutten ned bag sæderne foran os mellem gamle popkorn og andet klamt biografskrald (sutten kunne ikke reddes ud før filmen var slut og dem der sad på sæderne var gået) Min baby er meget knyttet til sin sut og en halv time uden, hvor han i forvejen var rastløs og klynkende, det var IKKE et hit, men filmen var god. Min baby hedder også Ahlgreen, han spiser heller ikke slik! endnu!

Wednesday, September 22, 2004
Hvis dit liv var en film, ville du så se den?
Scene et: En nat i Marlenes liv – ti klip, hvor lyset gradvist skifter fra natsort til morgengrå – giver Julius sutten ti gange samtidig med at han vendes fra mave til ryg ti gange.
Scene to: Laver grød – valgfri smagsvarianter: øllebrød, havregød, risgrød – tilbehør diverse bær og frugtmos, drikke: vand fra hanen.
Scene tre: Triller med barnevognen i nabolaget – læs: de farvestrålende træhuse i Finnebyen, ser udsigt og biler fra ringvejsbro (længes efter havet) og skynder sig hjem når barnet sover.
Scene fire: Intermezzo – Se her kommer mutter med kost og spand. 1-2 timers børnefri, hvor det forsømte skal indhentes og støves jages ud fra krogene, som minimum skal opvasken ihvertfald fjernes.
Scene fem: Leg og stimulering – Julius prøver at kravle indtil det bliver for træls, går til sidst en tur på besøg, ned i byen eller storcenteret. Her er rum for improvisation.
Scene seks: Far kommer hjem! Showtime, aftensmadsstress og et træt barn, der enten griner højlydt eller græder. Afslutter dagen med vælling og putteritual: nu tændes der stjerner på himlen blå..
Scene syv: Fjernsyn af varierende kvalitet eller diverse opgaver på computeren.

Gentag scene et til syv x antal gange….

Monday, September 13, 2004
Samler gen
‘Det jeg bedst kan lide ved frimærker er, at det er dem med fejl, der er mest værd’ Lars Saabye Christensen Halvbroderen

(dette er en kamufleret overspringshandling, da min plan om at kopiere alle gamle indlæg ind i den nye supertanker er udskudt på ubestemt tid (web-nørden siger at man ikke kan eksportere filerne))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *