Vogel

vogel.jpg

vogel2.jpg

Lass fliegen was nicht bleiben will

Man findt noch solcher Vögel viel

Drengene og jeg var på ekskursion til Århus i går i anledning af kartoffelferien. Og vi var bl.a. på Møntmestergården i Den Gl. By, hvor der var malet smukke fugle i loftet og hvor jeg mødte det lille tyske citat på et gammelt landkort over Slesvig. Det slog mig endnu engang at fugle metaforen er min vej videre. Slip fuglen fri. Igen.

Det mindede mig også om et andet citat som min gode veninde sendte mig forleden. Det er en klassiker, men sand nok alligevel:

If a door slams in your face its not the end of the world. It just means that there is a bigger and more beautiful door around the corner.

Det slår mig, at der er blevet meget langt mellem kommentarerne her på Supertankr. Det tænker jeg lige over, for selvransagelse må der vel til i sådan en situation. Skal man sadle af eller sadle om?  Det er ihvertfald både kedeligt og demotiverende at tale med sig selv. Gad vide om I bare ikke har noget at sige, om I har fundet på noget andet at læse/lave, om mine indlæg lukker sig for meget om sig selv, eller noget helt fjerde?

Update: Et svar lyder, længere mellem indlæg = længere mellem kommentarer. Et andet svar: Spørgsmål avler svar.

3 thoughts on “Vogel

  1. Det er jo ikke kun kommentarerne, der er blevet længere i mellem, men også indlæggene (hønen og ægget?). Desuden har den seneste tids skriblerier måske været lidt mere observerende, end spørgende. Der kommer altid mere feedback på “og hvad synes I så?” agtige indlæg. Men stadig hyggeligt at læse med – du skal ikke stoppe.

  2. @ Chrille
    Am I glad to see you!Det tror jeg nok, ja. Meget. Mange tak for kommentaren og fordi du læser med.
    Og nej, stoppe kan jeg jo ikke, det er mod min natur. Jeg gik i tænkepause overvejelser… måske jeg hellere skulle gå i skrive-mode.
    Men jeg skulle lige have gang i spejlingen. Og du har ret – hvis hønen ikke lægger æg … den sidste måned har været mere stille. Nu mærker jeg inspirationen igen. New York og Venedig – mine muser har virkelig gjort en forskel. På alle måder.
    @ Line
    Endnu engang tillykke med fødselsdagen. En mening om alt – ja ellers stod verden da ikke længere. Tak for kommentaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *