Taknemmelighed

et lykkeredskab!

En rigtig god metode til at skabe mere livsglæde, er at arbejde med taknemmelighed

har jeg læst mig til. Endvidere:

En måde at vise sin taknemmelighed på, er at udtrykke den over for nogen, som du holder af. Det kan du gøre ved at holde en taknemmelighedstale for et mennesker i dit liv, som du sætter pris på, men måske ikke har fået fortalt det helt tydeligt til.

Jeg er taknemmelig for alle de søde mennesker, der i disse dage sender os tanker, god karma og deler af deres overskud og hjælpsomhed.

happiness21.jpg

Hvordan kan man være andet end taknemmelig, når man har en kollega/veninde som hende med overskægget ;-) Hun er der altid med støtte, spark i røven og gode grin!

Eller veninden, der spørger efter en aftale, og som svarer, da jeg beder om henstand til jeg kan overskue mit liv og min kalender:

‘Alle mine tilbud er åbne for dig på livstid’

Eller kæresten der hepper via sms og har stor tiltro til, at jeg nok skal klare det hele.

Det er da storslået.

Tak

3 thoughts on “Taknemmelighed

  1. Ha ha ha :-)
    Det grønne overskæg lever til evig tid. Måske mit nye brand?

    Åhhh, vi savner dig på EAAA!!!! Der var slet ingen der havde taget stilling til (hørt?) melodigranprix sangen. Hvordan skal man navigere i det? Uhhhhh….

  2. @ JEBN Dejligt at vide man er savnet. Lige over søde.

    @ Anonym Er vi ude i en anonym pessimist? Tja, det kan godt være at intet varer evigt, men kærligheden kan jo sagtens føles sådan i nuet. Og det er vel også intensionen om den ubetingede blanko check der er det vigtigste.
    Alting har en ende … En regnorm den har to… Den tid den sorg?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *