Supertankr

Glücklich allein ist die Seele die liebt

En kærlig tanke

fugl.jpg

En mail tikkede ind i mine systemer i nat. En mail med billeder af eksotiske fugle og en kærlig tanke. Den var fra en af mine trofaste læsere. Nogen kender mig godt uden rigtig at kende mig.

For tiden ser jeg ofte et citat på facebook, der lyder noget i retning af: en rigtig ven er er bedre end ti på facebook. Og selvfølgelig er ægte kontakt bedre end fake facebook. Men man kan nu også få gode og spændende venner elektronisk – eller holde forbindelser stærke. Så sænk pegefingeren…

Tusind tak for hilsnen :-)

2 Comments

  1. Selv tak :-)

  2. Marlene

    6. marts 2012 at 10:05

    :-)
    Kan du komme op med en oplysning om hvilken fugl det er? Jeg har fået en mundtlig forespørgsel.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

© 2019 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑