Supertankr

Glücklich allein ist die Seele die liebt

Mega royal

queen.jpg

Og så er det ikke engang løgn.
Her ses jeres supertænkende væsen all dressed up. Kyungwoo Chun’s varemærke er at tage langtidseksponerede billeder. I hans Being Queen projekt sidder vi dronninger i det antal minutter, der svarer til vores alder. For at være sikker på at få et resultat, der er brugbart, lavede han tre forsøg.
Jeg sad således sammenlagt i halvanden time og seks minutter i et mørkt lokale, kun oplyst af en lampe med et månelys agtigt skær og stirrede ind i linsen. Heldigvis var det tilladt at tale med kunstneren og hans assistent, så der sad vi i mørket og talte på et gebrokkent engelsk om dronningen. Forinden var jeg blevet interviewet om, hvilke fællestræk jeg mener, jeg har med dronningen, og hvorfor jeg er fascineret af hende.
Det er vel overflødigt at sige, at jeg er spændt på resultatet.

Apropos fællestræk med dronningen, så slog jeg op i en af biografierne om Margrethe som kunstneren havde liggende, og det slog mig straks, at hun som baby lignede min egen lille krøltop:

drm.jpgdrsig.jpg

Det er Sigurd til højre. Jeg formoder, han vokser fra det.

2 Comments

  1. Hahahaha…. selvfølgelig vokser han fra det – men ligheden er der nu ;)

  2. Marlene

    27. september 2007 at 21:37

    Man kunne selvfølgelig håbe på at han ‘arver’ lidt mere højde fra dronningen, husbonden og jeg har jo ikke så meget at byde ind med på det felt og Margrthe er jo 1.80, ifølge Kyungwoo som havde researchet de mærkeligste detaljer.

    Hvad skulle jeg gøre uden dine kommentarer ;-) Frederikke

Skriv et svar

Your email address will not be published.

© 2019 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑