Supertankr

Glücklich allein ist die Seele die liebt

Åh Århus

aarhus1.jpg

Jeg har aldrig været den, der halsede landet rundt for at gå til koncert med På slaget 12 (hvem? spørger du måske, især hvis du er under 25. Svar: 80’er band fra Århus, der ligger lige på kanten af at være dansktop og forsangeren hedder næsten Elton), men lige i dag ramte deres one-hit-wonder om smilets by mig lige på det yderst betændte sentimentale punkt.
Sådan kan det gå, når man hører P4, det er jeg jo sådan set selv ude om. Men her ude på landet føler jeg mig dog hægtet af small-talk’en, hvis jeg ikke tuner ind på den kanal. Jeg anstrenger mig for at blive integreret.

aarhus2.jpg

Fotos: Jørgen P

2 Comments

  1. Det er da forhåbentligt et gammelt foto, det øverste, ellers vil jeg nødig bo på landet derovre…!! Knus C

  2. Marlene

    31. oktober 2007 at 18:50

    Helt korrekt! Det er jo fra de 2,3 dages vinter vi havde først på året i Århus. Hulk. Åh disse minder :-)

Skriv et svar

Your email address will not be published.

© 2019 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑