Supertankr

Glücklich allein ist die Seele die liebt

Heart

The heart is a hollow muscle that pumps blood throughout the blood vessels by repeated, rhythmic contractions. It is found in all animals with a circulatory system, which includes the vertebrates

The average human heart, beating at 72 beats per minute, will beat approximately 2.5 billion times during an average 66 year lifespan. It weighs approximately 250 to 300 grams (9 to 11 oz) in females and 300 to 350 grams (11 to 12 oz) in males.

Wikipedia

Nå ja og så er det som bekendt symbol på kærligheden <3

Der har altid været en samler gemt i mit hjerte og for tiden samler jeg på hjerter. Jeg har sådan min egen lille kærlighedskult. Og det har mine omgivelser selvfølgelig opdaget – så venner, veninder og vidunderdrenge samler ind til mig.

I dag modtog jeg dette billede fra en kær veninde af en hjerteformet kaffeplet:

heartland1

 

En anden veninde har sendt mig dette billede:

heartland2

De forkæler mig gør de. Og det er så skønt.

 

2 Comments

  1. Det varmer mit hjerte, at bloggen er i gang igen :) Tak for det..

  2. Marlene

    10. september 2013 at 15:01

    Velkommen tilbage :-)

Skriv et svar

Your email address will not be published.

© 2019 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑