Uundgåeligt

Det var kun et spørgsmål om tid, før en af de knap så charmerende sidegevinster ved at bo omgivet af marker, blev en realitet. Jeg vil ikke begynde at negligere og påstå at det egentlig ikke er så slemt. Det stinker.

Gylle

5 thoughts on “Uundgåeligt

  1. I feel your pain ;o) Trods min efterhånden kroniske forkølelse, sniger lugten sig alligevel fordi snottet og overmander min stakkels forsvarsløse lugtesans. Heldigvis ikke hvor vi bor. Derimod er det faktisk værst ude omkring motorvejen.

  2. Ja, der er ingen andre ord der dækker. Jeg kan ikke engang trøste dig med at det bliver bedre med årerne – selv efter 10 år på landet rammer det mig stadig lige hårdt hver gang. Jeg kan kun tilføje – Husk vasketøjet – det skal på ingen måde tørres udenfor i de perioder gyllen nedfældes. Og hvorfor skal det ALTID ske på de bedste forårsdage hvor man har lyst til at bevæge sig udenfor? – jeg spørger bare

  3. Ja udendørs tøjtørring, og endnu værre: udluftning er bandlyst. Der er sådan lidt tung luft herinde, men det udholder vi nok.
    Men jeg kom – tankeløs som jeg er – til at cykle på arbejde med vådt hår. Uhm en lækker odeur har hængt ved mig dagen lang.

    Men du har jo ret Lina, det er heldigvis en forbigående plage, det trøster jeg mig med.

    Det er også godt, at gyllen nedfældes som du siger Mette. Jeg husker dengang de sprøjtede den ud i kaskader.

  4. Ja, der skal ikke meget fantasi til at forestille sig, hvordan den udvendige bagmur i atelieret ser ud efter den gammeldags “humør-spreder” har været en tur forbi. (Hvem slukkede lyset?).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *