Supertankr

Glücklich allein ist die Seele die liebt

Sløjd

sloejd4.jpgsloejd2.jpgsloejd7.jpgsloejd5.jpgsloejd3.jpgsloejd1.jpgsloejd6.jpg

I en tidslomme, hvor lyd, lugt og indretning har ignoreret det kvarte århundrede, der er strøget forbi. Her slog vi vores folder med striks overlærer på nakken. Ved høvlebænken blev den første tømmerlus indkasset allerførste dag. Siden har kendskabet til egne begrænsninger skabt behørig respekt for træarbejder.

Fotos: Husbond

3 Comments

  1. Udover det med tidslommen er det godt nok også slående hvor meget folkeskoler bare ligner hinanden!

  2. Ååååh, vi havde bare den ledeste sløjdlærer! Men han havde sikkert sine grunde. Året forinden var hans 16-årige datter død af meningitis, og han var helt alene tilbage. Synes det var så synd for ham.

  3. Fed billedserie Jürgen. Jeg tror næsten jeg har været der (og det har jeg ikke).

Skriv et svar

Your email address will not be published.

© 2019 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑