Supertankr

Glücklich allein ist die Seele die liebt

Sighting

Promenadetur med veninden på strandvejen i Århus.

Der er noget hyggeligt landsbyagtigt ved at hilse på en af byens få kendisser, når han kommer cyklende i sort tøj og vind i de sølvgrå lokker. Steffen Brandt. Han hilste høfligt tilbage og sendte et af de velkendte skæve smil afsted.

Få minutter senere ses på afstand en bilist iført studenterhue og fars Jaguar – og samtalen når omkring tålmodig hovedrysten og overbærenhed med de studenter, der har huen på mere end en uge efter eksamen – da det viser sig at være Prins Henrik ved roret med sejlerkasket, i selskab med gode venner og bidsk gravhund, mens han cruiser forbi i en kronebil (konebil?…) Som veninden bemærker: Margrethe var ikke med. Hun sidder nok hjemme i haven og maler.

Actionspacked og helt igennem fyldestgørende bytur.

2 Comments

  1. Begivenhedsrig promenadetur! Skulle du ikke engang hilse? ;o)

  2. Marlene

    7. juli 2008 at 17:43

    Det tror jeg så absolut, selvom det ikke blev sagt sådan direkte…

Skriv et svar

Your email address will not be published.

© 2019 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑