Supertankr

Glücklich allein ist die Seele die liebt

Portrætkunst

mor.jpg

mor2.jpg

Glad og solskinsagtig. Det er mig.
Lige sådan man håber ens barn ser sin mor for sig. Jeg blev totalt smigret og tudede af glæde, da han stolt kom med værket.

Måske er, den tegnefase Julius er i lige nu, en af de ting, jeg har glædet mig mest til ved at få børn. Alle de andre ting man skulle glæde sig til havde jeg lidt svært ved at forestille mig. Men ikke dette. Jeg så det for mig, hvordan poden kom med sin første menneskefigur og var spændt på hvornår øjeblikket ville indtræffe.

Men netop nu er Julius i en ren og uforfalsket Poul Pava zone. Modsat Pava er han jo så født i 2004 og ikke 1967, men lad nu det ligge…

2 Comments

  1. Michael Anker

    24. marts 2009 at 20:44

    Jeg ville faktisk også hellere have en Julius hængende på væggen end Pava

  2. Marlene

    24. marts 2009 at 20:49

    Enig :-)

Skriv et svar

Your email address will not be published.

© 2019 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑