Supertankr

Glücklich allein ist die Seele die liebt

Schäfergården

schaefergaarden1.jpg

schaefergaarden2.jpg

schaefergaarden3.jpg

Spadseretur i det grønne. Uldrup bakker.

PS. Drømmer stadig om at lave et projekt i stil med dette. Nogen der er friske?

3 Comments

  1. Hmmmm….fristende. Kom dog aldrig så langt, da jeg forsøgte mig med min søster – men det var nu også mest hende, der glemte det ;o) Tre uger tilbage, så har jeg oceaner af tid til at gå rundt og knipse løs :oD

  2. Ja, nu har jeg jo fået købt mig et ordentligt kamera, så det kunne stadig være skægt… Jeg er på :-)

  3. Hej Marlene?

    Undskyld jeg banker på her … men jeg skal lige have forklaret konteksten … er det en bog, som hedder Schäfergården, som bliver anmeldt … eller er det fotoet af en gård, kaldet Schäfergården …

    min grund: Jeg er stødt på gårdnavnet Schäfergården (dog i nærheden af Løgumkloster) og er interesseret i om dette er en almindelig betegnelse for en gård, hvor man har får (tysk: scharf = får) … kan nogen hjælpe?

Skriv et svar

Your email address will not be published.

© 2019 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑