Ændret selvopfattelse

Hørt ved flaskeautomaten i byens førende dagligvarebutik. Ældre dame i køen beundrer Sigurds krølpragt (de fleste man møder, har en kommentar til overs til hans hår, det er nærmest som at gå tur med en hundehvalp – sådan rent opmærksomhedsmæssigt, det er nemt at komme i snak med fremmede når man har ham med), men dernæst ser hun på mig og siger uden ironi i udtrykket:

‘Har du været ude og samle flasker?’


Det skal siges, at flaskerne var støvede (savsmuld fra værkstedet) og hældt i vognen i en pærevælling.

Ligner jeg en der går rundt og samler flasker? Jeg er godt nok daglejer i nærmeste børneinstitution, og det var da vores eneste opsparing jeg afleverede og min cowboy jakke er fem år gammel (dog købt i New York) – meeen alligevel. Det næste bliver vel, at man bliver antastet som posedame – no offence.

2 thoughts on “Ændret selvopfattelse

  1. Derude ved dåserne fra skraldespandene vil jeg nok ikke mene, at du er endnu :) Eller ligner én der er rettere.
    Men ok, en yndet praksis for mange – har da selv overvejet det i korte stunder ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *