Supertankr

Glücklich allein ist die Seele die liebt

Date: 19. februar 2008

15 måneder

sig15mdr.jpg

15 måneder og 10 timer gammel var Sigurd, da jeg stod hos lægen med ham idag. Ikke noget med at overskride tidsfristen denne gang. Vi var først og fremmest kommet for at konstatere, hvordan det siden 12 måneders undersøgelsen var gået med vækstkurven. Og… (fanfare)… på trods af flere omgange med diverse sygdomme de sidste tre måneder har han taget et kilo på (fra 9-10 kg) og vokset tre centimeter (fra 75-78 cm). Kurven er med andre ord igen opadgående. Pyh.

Derudover er status:
Sigurd slipper diverse støtteforanstaltninger og vandrer op til seks skridt ved egen balance.
Han pludrer så det er en lyst, og hvis vi havde fuld tid til at lytte efter, så tror jeg slet ikke det er helt så volapyksk, som man umiddelbart skulle tro.

Børneeksem: status quo = for fuld udblæsning i ansigtet. Nu skal vi prøve med total mælkeafholdenhed for at se om det har en positiv effekt på problemet. Det bliver en kold tyrker for en mælke-aficionado som Sigurd. Næste plan: akupunktur.

Opskrift på en travl hverdag

Det er vist en gammelkendt sandhed, at jo mere travlt man har, jo hurtigere går tiden. Jeg ved ikke, hvor den seneste uge blev af… altså jo, det ved jeg godt, men når det ene gøremål/aftale/opgave afløser det næsten uden pause, så forgår tiden som dug for solen.

En dag i mit liv

Man tager 24 enheder.

6-8 dele søvn

4-7 dele samvær m. familie (leg + indtagelse af måltider) og huslige pligter (madlavning, madpakker, tøjvask, rengøring, indkøb) fordelt på morgen og aften.

1-2 dele transport

3-5 dele lønarbejde

2-4 dele hjemmearbejde i atelier

Tilsæt efter behov evt.
1/2-1 del diverse
1/2 del romanlæsning
og/eller
1/2 del tv-kigning/opdatering af supertankr

I denne opskrift er der stort set ikke er afsat tid til at køre i tomgang og slappe af. Alligevel synes jeg, at der er tusind ting, jeg burde gøre, mange ting der halter og støv der samler sig i krogene.
Prioriterer jeg noget, der er ud over denne basisopskrift, er det på bekostning af noget andet (=som regel hjemmearbejde i atelieret eller søvn). Tiden er for kort.

© 2018 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑