Opskrift på en travl hverdag

Det er vist en gammelkendt sandhed, at jo mere travlt man har, jo hurtigere går tiden. Jeg ved ikke, hvor den seneste uge blev af… altså jo, det ved jeg godt, men når det ene gøremål/aftale/opgave afløser det næsten uden pause, så forgår tiden som dug for solen.

En dag i mit liv

Man tager 24 enheder.

6-8 dele søvn

4-7 dele samvær m. familie (leg + indtagelse af måltider) og huslige pligter (madlavning, madpakker, tøjvask, rengøring, indkøb) fordelt på morgen og aften.

1-2 dele transport

3-5 dele lønarbejde

2-4 dele hjemmearbejde i atelier

Tilsæt efter behov evt.
1/2-1 del diverse
1/2 del romanlæsning
og/eller
1/2 del tv-kigning/opdatering af supertankr

I denne opskrift er der stort set ikke er afsat tid til at køre i tomgang og slappe af. Alligevel synes jeg, at der er tusind ting, jeg burde gøre, mange ting der halter og støv der samler sig i krogene.
Prioriterer jeg noget, der er ud over denne basisopskrift, er det på bekostning af noget andet (=som regel hjemmearbejde i atelieret eller søvn). Tiden er for kort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *