Supertankr

Glücklich allein ist die Seele die liebt

Når man kigger op

starrynight11.jpg

Folk der har blikket stift rettet mod stjernerne har det med at falde over møblerne

Peter Høeg Elefantpasserens børn

loft.jpg

2 Comments

  1. Ikke en decideret kommentar til dette indlæg, men til din blog som helhed. Jeg bliver så glad, når jeg skriver din url og når et nyt indlæg udfolder sig på min computer. I dag er jeg f.eks. i rigtig øv-humør og så er der nyt fra dig og det gør det hele lidt sjovere og lysere.
    Tak for det søde Marlene :-)

  2. Marlene

    17. september 2010 at 12:59

    Tusind tusind tak søde Camilla. Måske den bedste kompliment jeg nogensinde har fået.
    Jeg får gådehud og tårer i øjnene. Hvis bare én i verden bliver gladere/inspireret, så er det det hele værd :-)

Skriv et svar

Your email address will not be published.

© 2019 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑