Supertankr

Glücklich allein ist die Seele die liebt

Romantik tak

Åh suk. Arbejder hårdt i det private erhvervsliv i disse dage. Når vi runder fyraften og vidunderdrengene endelig sover, orker jeg kun at svælge i mine yndlings filmhelte. Jeg er virkelig faldet i et romance-hul.

Var i biffen igår og se Sex and the city. Og jeg kan kun sige at for fans af serien og andre håbløse romantikere er den et must, alle I andre kan roligt holde Jer væk. Vi gider alligevel ikke høre jeres dumme kommentarer ;-)

Åh suk Mr. Darcy og Mr. Big

5 Comments

 1. Den lyder faktisk som noget for mig og mit sommerferie mode! Tak for anbefalingen!

 2. Skulle have set den (Sex and the City) i næste uge, dette er dog blevet aflyst… alle veninder har set den og Emil er nok ikke lige typen! What to do??? Er selv, efter vores søndags-dvd-seance faldet i og har fundet Jane Austens samlede værker frem fra gemmerne :-)

 3. Marlene

  29. juni 2008 at 10:30

  @ Musdyr. Lyder bekendt – er det mon en masse-psykose. Så Becoming Jane fredag aften for at dulme trangen, det smagte da lidt af Austen, selvom den ikke var så forfinet som P&P. Men den endte ikke lykkeligt, så det var jeg utilfreds med.

 4. Nej, Becoming Jane ender ikke så lykkeligt som man kunne have ønsket sig, du må se en af de andre for at komme ovenpå igen… Emma eller Mansfield Park, åhhh romantikken længe leve.

 5. Marlene

  29. juni 2008 at 11:17

  Mansfield Park. Det følger jeg lige op på.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

© 2019 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑