En anden boldgade

Der er mangt og meget at vende sig til, når man skal integreres i et nyt miljø. Der er gyllen, der er de bælgragende vinternætter (i vintermørket lagde jeg vejen fra stuehus til atelier og havde glemt hvor bilen stod parkeret – det resulterede i et sammenstød) og så er der også en ny type trykte reklamer, som havner i postkassen. Slut med Ikea-kataloget og ind med ‘Land & Fritid’ – som er et fremstød for butikken, der har sloganet: til dig der har hus, have og dyr på landet. Jeg har nok ikke helt akklimatiseret mig til det skift endnu, eftersom længslen efter Ivar, Stolmen og alle de andre ikke helt er aftaget.

Nå, men her ude på landet kan insektplagen være mere intens. Vi bor heldigvis langt fra en svinefarm, så vi behøver ikke shoppe i Land & Fritid efter dette produkt:

koldblodet.jpg

Og jeg har da endnu meget at lære om livet på landet, hvis der herude findes koldboldede dyr… En googlesøgning gav ikke andet resultat end:
Mente du: koldblodet.

Til gengæld er jeg fuldt ud i stand til at nyde solnedgangen, som er blæret dejlig tit.

sundown1.jpgsundown2.jpg

3 thoughts on “En anden boldgade

  1. Bilen stod hvor den plejede og I har en ketcher med strøm ;-) Tusind tak for nogel dejlige dage, jeg savner allerede jer alle fire. Her i byen ligner alt sig selv, heldigvis. Vi ses om en måneds tid.
    Knus Musdyret

  2. Nu vil jeg så lige sige, at i vinters kørte vi faktisk tit bilen i garage! ;-) men altså ikke den aften. Det var meget mørkt.
    Og tusind tak for besøget – godt I kom godt hjem. Glæder os til at se den nye stue ;-)

  3. Sjovt nok er det overvejende de små ting, som betyder noget når man flytter (såsom hvilke reklamer man får ind ad døren f.eks.). Skal vi lave en aftale?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *