Supertankr

Glücklich allein ist die Seele die liebt

En gammel flamme

Uopslidelig klassiker og ikon

beatles_abbey-road.jpg

Og nu er Abbey Road naturligvis også en turistattraktion.

Turister ved den berømte fodgængerovergang.

Come together…

4 Comments

 1. Uuuuh, jeg kommer sådan til at tænke på konspirationsteorierne om Paul McCartneys påstående dobbeltgænger, når jeg ser det billede (og mange andre af deres pladecovers). At han er den eneste med bare tæer skulle være symbol på at den rigtige Paul døde i en bilulykke. Han skulle så efter sigende være blevet erstattet af Billy Shears (ham der bliver introduceret i Sgt Peppers…), som havde fået et par plastikoperationer for at komme til at ligne.
  Jeg eeeeeelsker konspirationsteorier ;o)

 2. Hehe – der var vist mere end bare tæer – kunne dog ikke lige huske resten ;o) Men kan da se, han har sandaler på på nogle af billederne, du linker til. Det ødelægger jo fuldstændig det hele for mig ;o)

 3. Marlene

  25. februar 2009 at 21:08

  Ja det er vist en del mere end bare tæer, jeg husker at der vist også er noget med at Ringo ligner en ‘undertaker’ i det tøj. Og Lennons hvide tøj, det skulle også pege i retning af noget spirituelt. Billedet er sprængfyldt med symboler, hvis man er lidt symbol-hyper-sensitiv.

  Men jeg tror nok du har ret i at hovedargumentet for konspirationsteorien er det med de bare tæer. Synes så stadigvæk det er lidt søgt. Men også ret morsomt.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

© 2019 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑