4 thoughts on “En gammel flamme

  1. Uuuuh, jeg kommer sådan til at tænke på konspirationsteorierne om Paul McCartneys påstående dobbeltgænger, når jeg ser det billede (og mange andre af deres pladecovers). At han er den eneste med bare tæer skulle være symbol på at den rigtige Paul døde i en bilulykke. Han skulle så efter sigende være blevet erstattet af Billy Shears (ham der bliver introduceret i Sgt Peppers…), som havde fået et par plastikoperationer for at komme til at ligne.
    Jeg eeeeeelsker konspirationsteorier ;o)

  2. Hehe – der var vist mere end bare tæer – kunne dog ikke lige huske resten ;o) Men kan da se, han har sandaler på på nogle af billederne, du linker til. Det ødelægger jo fuldstændig det hele for mig ;o)

  3. Ja det er vist en del mere end bare tæer, jeg husker at der vist også er noget med at Ringo ligner en ‘undertaker’ i det tøj. Og Lennons hvide tøj, det skulle også pege i retning af noget spirituelt. Billedet er sprængfyldt med symboler, hvis man er lidt symbol-hyper-sensitiv.

    Men jeg tror nok du har ret i at hovedargumentet for konspirationsteorien er det med de bare tæer. Synes så stadigvæk det er lidt søgt. Men også ret morsomt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *