Supertankr

Glücklich allein ist die Seele die liebt

Kbh 0309

 kbh0309_4.jpg

kbh0309_2.jpg

kbh0309_3.jpg

kbh0309.jpg

Mor og Julius på tur til København. Formål: at forkæle Julius med udelt opmærksomhed og fejre Musdyrets fødselsdag.

Bustur med Ipod underholdning og medpassager iført fuldt goth-kostume.

Diverse udflugter: Rådhuspladsen og Aftenshow-location. Svømmehal. Biograf. Amalienborg. Motorcykler på Kunstindustrimuseet.

Eksklusiv middag med bemærkelsesværdig hjemmelavet kage.

Og leg med Mus- og Grovdyrets papkasse, der forvandlede sig til en etage-ejendom.

Mor: ‘Julius, hvad var det bedste ved turen til København?’

Julius: ‘At du legede med mig’

Stof til eftertanke: Man behøver ihvertfald ikke at spendere en rejse om på den anden side af jorden eller til den anden ende af landet for at opfylde hans behov. Snarere en investering i tid og fokus. Her kunne der nok ske forbedringer i prioriteringerne i hverdagens trummerum…

4 Comments

 1. Ser rigtig hyggeligt ud :o)
  Åh ja, det der med at lege kontra “mor skal lige…..”- sidste søndag lod jeg rod være rod, og legede flere timer med junior (!!!) – og han var simpelthen så glad så glad. Andre gange, som i dag, gider han så ikke lege med mig – det kan åbenbart også blive for meget ;o)

 2. Marlene

  22. marts 2009 at 0:30

  Det VAR hyggeligt.

  Og tja… Nogle gange er der så mange ting jeg gerne vil nå – at have et ryddeligt hjem, lege med den store, synge for den lille, servere sund mad, motionere, være fortrolig veninde, forberede arbejde, være hustru, læse bøger etc. etc. – pyyyh, at jeg står rådvild i orkanens øje og ender med at nå kun lidt af det hele på en helt igennem små-stresset facon.
  Andre gange klarer tågen og der fokuseres på en ting, mens alt andet lægges til side. Desværre for sjældent.

 3. Årh – det lyder så skønt med Jeres tur!! Sikke en fin sweater Julius er iført – du har vel ikke selv i al hemmelighed været igang med pindene?
  Åh ja, kender godt det med opmærksomheds-tingen. Og vi har endda endnu kun Viktor… (hvilket iøvrigt føles som absolut fuldtidsarb pt – måske kan han mærke at konkurrenten nærmer sig). Der er så meget man gerne vil og det helst til UG (- eller 13 – eller 12:))

 4. Marlene

  22. marts 2009 at 19:25

  Nej, uha da, besidder ikke den slags talenter. Jeg kan højest hækle en grydelap. Nej, det er hans bedstemor, der strikker trøjer.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

© 2019 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑