Kbh 0309

 kbh0309_4.jpg

kbh0309_2.jpg

kbh0309_3.jpg

kbh0309.jpg

Mor og Julius på tur til København. Formål: at forkæle Julius med udelt opmærksomhed og fejre Musdyrets fødselsdag.

Bustur med Ipod underholdning og medpassager iført fuldt goth-kostume.

Diverse udflugter: Rådhuspladsen og Aftenshow-location. Svømmehal. Biograf. Amalienborg. Motorcykler på Kunstindustrimuseet.

Eksklusiv middag med bemærkelsesværdig hjemmelavet kage.

Og leg med Mus- og Grovdyrets papkasse, der forvandlede sig til en etage-ejendom.

Mor: ‘Julius, hvad var det bedste ved turen til København?’

Julius: ‘At du legede med mig’

Stof til eftertanke: Man behøver ihvertfald ikke at spendere en rejse om på den anden side af jorden eller til den anden ende af landet for at opfylde hans behov. Snarere en investering i tid og fokus. Her kunne der nok ske forbedringer i prioriteringerne i hverdagens trummerum…

4 thoughts on “Kbh 0309

 1. Ser rigtig hyggeligt ud :o)
  Åh ja, det der med at lege kontra “mor skal lige…..”- sidste søndag lod jeg rod være rod, og legede flere timer med junior (!!!) – og han var simpelthen så glad så glad. Andre gange, som i dag, gider han så ikke lege med mig – det kan åbenbart også blive for meget ;o)

 2. Det VAR hyggeligt.

  Og tja… Nogle gange er der så mange ting jeg gerne vil nå – at have et ryddeligt hjem, lege med den store, synge for den lille, servere sund mad, motionere, være fortrolig veninde, forberede arbejde, være hustru, læse bøger etc. etc. – pyyyh, at jeg står rådvild i orkanens øje og ender med at nå kun lidt af det hele på en helt igennem små-stresset facon.
  Andre gange klarer tågen og der fokuseres på en ting, mens alt andet lægges til side. Desværre for sjældent.

 3. Årh – det lyder så skønt med Jeres tur!! Sikke en fin sweater Julius er iført – du har vel ikke selv i al hemmelighed været igang med pindene?
  Åh ja, kender godt det med opmærksomheds-tingen. Og vi har endda endnu kun Viktor… (hvilket iøvrigt føles som absolut fuldtidsarb pt – måske kan han mærke at konkurrenten nærmer sig). Der er så meget man gerne vil og det helst til UG (- eller 13 – eller 12:))

 4. Nej, uha da, besidder ikke den slags talenter. Jeg kan højest hækle en grydelap. Nej, det er hans bedstemor, der strikker trøjer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *