Supertankr

Glücklich allein ist die Seele die liebt

ATS

ATS refererer i denne sammenhæng ikke til Politikens højtelskede badsidespalte, der ellers også kunne være et blog-indlæg værdigt.

ATS – som i Århus Tekniske Skole.

Prøver at sige det højt for at gøre det mere virkeligt: Jeg er lærer.

Jeg er lærer!

Der kan man bare se. Det var nok nærmest den sidste hylde, jeg havde regnet med at havne på. Men nu efter et halvt års tid føles det faktisk mere og mere som min hylde.

ats.jpg

Visualisering hedder mit fag på Multimediedesigner uddannelsen. Den allerbedste nyhed er, at jeg nu faktisk beskæftiger mig med de ting, jeg har uddannet mig i. Det er som at vågne op fra en lang dvale.

Citatet på billedet stammer fra en af mine kolleger, der har været 25 år i branchen og stadig brænder for sagen. Så er man lærer helt ind i sjælen. Det er jeg så ikke endnu. Født genert, så er selve det at træde ind på scenen og sige noget til nogen grænseoverskridende. Men grænsen bliver mere og mere utydelig, og måske ender det en dag med at være ganske ufarligt.

2 Comments

  1. Er det dig, der har sådan en håndskrift, eller din kollega? Det er godt nok den klassiske lærer-håndskrift ;o)

    Tillykke med jobbet :o)

  2. Marlene

    23. marts 2009 at 13:00

    Jeg tror faktisk det er en studerende. Sedlen hang i deres computerrum.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

© 2019 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑