Alle gode gaver

‘Man har lov at være heldig’

I går da jeg vendte hjem, træt, alene og ked af det, blev jeg mødt af et dejligt syn. Nogen havde begavet mig med blomster.

gaver.jpg

Tak mor

Og endnu bedre blev det, da jeg åbnede postkassen og fandt en pakke. Fra en god gammel veninde. Et håndbroderet kort og den dejligste bog om en fotoblog vi engang var meget begejstrede for.

gaver2.jpg

Tak Camilla

‘Man har lov at være heldig’

Eller har man, for hvad er held egentlig for noget? Jeg følte mig heldig i går, heldig med alle de søde mennesker, der er i mit liv. Eller måske er taknemmelig et bedre ord. For er det held, når man har gode, dybe og kærlige relationer i sit liv? Næ, det er nok nærmere nærværet, opmærksomheden og tiden man har investeret i det, der betyder noget.

6 thoughts on “Alle gode gaver

  1. Held er noget godt, der sker for en ved en tilfældighed. Taknemmelighed er en moderne vej til lykke, et positivt fokus som skaber gode cirkler. Jeg vil kalde det rigtig god timing. Dejligt og inspirerende. Har lige selv fået en lignende overraskelse og gave af min søster. Bliver også taknemmelig og får lyst til selv at være mere generøs. Ringe i vandet.

  2. Kære veninde, dejligt med mange gaver og tanker på en og samme dag. Du må huske på at dem der giver gaver også er heldige at have dig i deres liv og taknemmelige for dit venskab og gerne vil vise dig dette. Det er i hvert fald derfor jeg giver gaver, desuden er du fantastisk at give gaver til :-)

  3. @Line God timing ja og det kræver jo intuition, begge dele interessante. Min kloge ven siger at intuition er erfaring. Så gaverne er hverken tilfældige eller heldige, men dejlige.

    @ winnie ja og en god positiv følelse. Bliver man mere heldig af at føle sig heldig?

  4. Intuition er erfaring – interesant bud! Det skal jeg lige tænke mere over, umiddelbart en anderledes vinkel og slet ikke så tosset..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *