Årets værste dag

Bridget Jones er bange for at blive spist af schæfere, fordi ingen har opdaget hun er død. Jeg frygter aldrig at komme til at ligge i ske med nogen mere. Vi har hver vores skræk vision. Som selvfølgelig ikke kommer til at blive virkelighed…

Men man kommer altså ikke udenom at Valentines Day er en streng dag at være single. Det kan kun gå fremad herfra og det kommer det til!

Inspireret af hende her. Og dette site med nørd-gaver til valentines dag.

4 thoughts on “Årets værste dag

  1. @ Christian – Sidst jeg tog den quiz klarede jeg mig pinligt dårligt, det vil jeg slet ikke komme ind på.
    Tror jeg i dagens anledning vil have lavet en tatoo i comic sans, hvor der står sød tøs sådan i et kryds du ved…. Godt tatovøren har lukket nu…

    @ Marianne – Sex and the city er den eneste rigtige løsning på det.

    Lige over, godt at se dig frisk og fit…

  2. OK …du gættede det… det kan godt ske det ikke lykkedes mig at få et smil frem, men du har da ikke mistet din sans for humor… sød tøs med comic sans – så bliver det ikke mere selvudslettende for en typo nørd… med lidt humor er der håb endnu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *