Asken

uge24.jpg

 uge24_2.jpg

 uge24_3.jpg

uge24_4.jpg

Aske

en gråhvid, pulverlignende rest, der bliver tilbage af noget, der er brændt op.
Den danske ordbog

‘En ulykke kommer sjældent alene’ siger man. Og her i mit musestille refugium, hvor der efterhånden kun er efterskælv, slagger og en ny virkelighed tilbage fra det sidste halve års udfordringer, undrer jeg mig over, hvad det er for en uskreven kosmisk lov, der ofte lader de store udfordringer klumpe sig sammen tidsmæssigt. Hvem kan holdes ansvarlig for at håndhæve den lov? For det er ikke i orden med mig.

Life has many ways of testing a person’s will,

Either by having nothing happen at all

or by having everything happen all at once.

Paolo Cuelho

Forunderligt nok så har livet åbenbart sådan en indbygget logik, en energimæssig vekselvirkning?

For jeg kan mærke at rastløsheden så småt begynder at samle sig sammen og bygge op til mod på nye horisonter og skattejagte.

4 thoughts on “Asken

  1. “Mumma always said: Life is like a box of chocolate, you never know what your’re gonna get” citat Forrest Gump. Har lige set filmen igen, og tænkte på den, da jeg læste dit indlæg. Den film får en til at tænke, at man ville blive mere lykkelig af at være enfoldig, men det er jo ikke noget man kan vælge, og så tror jeg heller ikke på det. Men filmen er en god virklighedsflugt… Og det kan man ha’ brug for, når bølgerne går højt :-)

  2. Jeg tænker også at det kloge Forrest – i al sin enfoldighed – får sagt er, at lykken er at tage livet som det kommer. Og se alle udfordringer som gaver.
    Det kan godt være lykken ikke findes i at være dum – og så alligevel: man bliver ihvertfald ikke nødvendigvis lykkelig af spekulere for meget. Chokolade æsken indeholder jo favoritter og mindre populære stykker ligemeget hvad man gør. Men på den anden side, så føles lykken anderledes når man er reflekteret og bevidst – men der følger bare også et andet ansvar med …
    Hvad tænker du om det?

    Jeg tror at lykken findes i at se det store i det små :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *