Balance

For lidt og for meget fordærver alting – repeter min far ofte. Og det handler vel om at finde en balance i livet.

Men tryk avler modtryk.

Jeg kan konstatere, at jeg i den grad trænger til at være for meget efter i mange år at have været for lidt…

4 thoughts on “Balance

 1. For meget, det kan jeg ikke forestille mig, kan genkende det med for lidt. Ville elske at se dig være endnu mere dig…
  Hvad er for meget egentlig?

 2. Tja, hvad er for meget… alt er jo relativt, jeg tænkte egentlig sådan mere det der med at folde vingerne ud og blive til det jeg er, selvom det måske er noget jeg før ville have forsvoret og frygtet – fx. at sætte alt andet til side for min egen passions skyld – det rydder jo forsider i mit nyhedsarkiv…
  Det opstod selvfølgelig ud af at jeg hørte Sanne Salomonsen ‘Over stregen’ og tænkte, at dér var et mål at skyde efter, når man nu trænger til at skeje ud, gå over (den sædvanlige streg) stregen, spise desserten først, ikke gider at gå på middelvejen og så videre i den dur. Her er vi tilbage ved den eftertragtede kompromisløshed.
  Det er her jeg vejrer morgenluft og frihed.

 3. Det er ok at være for meget, Marlene. Det er muligt, at der vil være medmennesker som finder det belastende, men dit liv er jo ikke deres liv. Nogle gange er ‘for meget’ en nødvendighed for at finde balancen, jeg tror ikke, at du kommer udenom… Måske ville det også være kedeligt:)
  Kast dig endelig ud i for meget! Jeg hepper!!

 4. @ Lina. Lol. Jeg ser lige heppekoret af veninder på sidelinien, mens jeg vælter rundt og er pinlig på den fantastiske måde.

  Jeg har overhovedet ikke lyst til at slippe udenom den fase. Er i gang med at rydde forhindringer af vejen, så der kan blive fri bane ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *