Bemærkelsesværdigt blåbær

Blåbær er gode for det ene og det andet. Det har jeg egentlig vidst i lang tid. Alligevel har jeg aldrig investeret i det lille blå-sorte bær, bare tænkt at det burde man jo. Indtil for en uge siden, hvor vi faktisk købte og konsumerede indholdet i en bakke med denne superfood. To dage efter læste jeg i avisen, at salget af blåbær er steget med 128 % på kort tid.

Bemærkelsesværdigt…

Hvad er det er for nogle mekanismer, der styrer vores indkøbsadfærd?
Coop siger, at det er fordi Chris MacDonald m.fl. har udtalt sig om blåbær, men det har jeg nu hverken set eller hørt. Der er noget andet og mere på færde. Det kollektivt ubevidste? Bestemmer jeg overhovedet noget selv?

Så længe det kun handler om en bakke med blåbær, så går det jo nok, men…

7 thoughts on “Bemærkelsesværdigt blåbær

 1. *ahem* ja, det er mig, jeg indrømmer – jeg har gået stræde op og vandret gade ned med et af de hersens store papskilte, der dækker både mave og ryg, og reklameret for blåbær! ÆÆÆææælsker blåbær, og var ved at blive godt irriteret over, at jeg aldrig kunne købe dem nogen steder. Det kan jeg nu – takket være mit lille blåbærskorstog gennem Dannevang ;o)

 2. Hi hi ja jeg er ubevidst med på bølgen – jeg har fået 2 blåbærbuske af naboen så kom og besøg mig når buskene bugner. Naboen er jo med på den sunde bølge og hvis du vidste at blåbær er det sundeste der findes – og lækre i de moderne smooties – så vil du også anskaffe dig nogle buske (det er nødvendigt med 2 sorter for at de kan bestøve hinanden)

 3. Husbonden har netop idag foreslået at vi investerer i blåbær-buske :-)
  Det er global hjernevask :-)

 4. Mmmm blåbær. Henry læser om en teori pt som netop handler om den slags. The tipping point. Du kan høre mere ved lejlighed:)
  Og nej jeg gik ikke ned med influ…. Tiden forsvinder bare. Men sidste arbdag på fredag og så…..!!!!

 5. @ Lina – Lyder interessant. Giv lyd når du/I har tid.
  @ Allan – Nur ein. Ikke en hel supertanker fyldt m. blåbær.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *