2 thoughts on “Dagens vigtigste måltid

  1. Breakfast · Brunch · Lunch · Tea · Dinner · Supper
    Vi spiser for meget, alt for meget – puh jeg bliver helt træt ved tanken.
    Men stadig, second breakfast – den bedste?…I don´t think so.
    Jeg kan bedst lide aftensmaden, når vi alle sammen sidder rundt om bordet – dét elsker jeg.
    /Winnie

  2. Åh, jo morgenmåltidet er for mig altid så roligt, og den der klargøring til en frisk ny dag er livsbekræftende. Måske hænger det også sammen med det der er på menuen om morgenen er lige mig. Den der kombi af frugt, syrnet, sødt, blødt og groft, æg og kaffe – uhm. Når man så har sundet sig lidt, så tager man lige lidt second, som kun et god hvis first var i orden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *