Dans dig glad og sund

Ja, jeg ved godt, jeg ikke er den eneste, der spærrede øjnene op, men jeg må indrømme, at ugens mediehøjdepunkt var, at statsministerfruen skal deltage i Vild med dans. Nu er man jo nærmest tvangsindlagt til at følge med. Spekulerer på om der skjuler sig en slags udspekuleret spin bag den beslutning…

En helt anden – men ikke mindre alvorlig – sag er, at BT rapporterer, at der udspiller sig en prinsessefejde i Norden, således at forstå at folk i Norge og Sverige har stemt på den bedste prinsesse. En ting er at Victoria og Madeleine ligger i top. Men det overrasker mig, at Mette-Mareridt og Märtha Louise ligger foran (eller på siden af) vores Mary i begge broderlande. Det kan de da ikke mene alvorligt!

Må også erkende at tæerne krummes, når blikket falder på Se og hørs overskrift om Joachim og Marie: ‘Hr og fru Føtex’, med reference til deres tøjstil. Ja, tsk tsk andre gange er det galt, hvis de kongelige bruger formuer på designer-rober. Hvad er der nu i vejen med nøjsomhed? Man skal jo tænke på, at de bor på landet, herude er man hot, så længe tøjet er rent og pletfrit. (Selvom Joachim nok må overveje om der ikke vanker, hvis han møder op i det lokale forsamlingshus i lyserød skjorte…)

Uha, tør man se en ny uge i øjnene.

2 thoughts on “Dans dig glad og sund

  1. Ja, ang. fru Statsminister Fogh Rasmussen og evt. spin omkring hendes deltagelse i “vild med skøjtning” eller hvad det nu hedder, så har jeg på P1 hørt mindst ét program kun omhandlende kun dette emne. Jeg hørte ikke nok efter til at huske hvem deltagerne var, men de lød veldig kloge og der var bred enighed om at Statsministeren har spinnet godt og grundigt, og vurderet at dette kunne gavne hans forehavende. De kunne bare ikke komme i tanke om, hvordan dette skulle kunne lade sig gøre – de mente nærmest det ville få den modsatte effekt. Næ, må jeg nu også be’ om Master Fatman.

  2. Master Fatman er det eneste gode der er sket i det program. Glemmer aldrig da han foldede sig ud i fuldt flor i en drøm af et rødt velour-sæt.

    Jeg må også sige, jeg har svært ved at gennemskue, hvordan fruen skal kunne gavne ‘sagen’ ved sin deltagelse. Vi får se. Det næste bliver vel at de kongelige stiller op…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *