En hane toner frem

 hane.jpg

hane2.jpg

Fortsætter arbejdet med at forene husbonds fotos med mine malerier. Kan godt lide mødet mellem materiale og motiv i de to medier.

Den danske landhøne (hane) i grønlandsk landskab.

8 thoughts on “En hane toner frem

 1. Hatten af for din vedvarende undersøgelse af de bevingede!! Flot hane pane i Grønlands bjerge!
  Kan vi så få nogle nyheder på bloggen snart, tak (siger jeg….).

 2. Tak for det. Jeg fortsætter nok lidt endnu med de fugle kan jeg mærke. Emnet skal tømmes ud.

  Nyheder på bloggen – nja som du kender fra dig selv så opstår der kriser fra tid til anden (hvad skal det alt sammen nytte osv.) Jeg plejer ikke at skilte så meget med det, men nu får du den alligevel, der har været nogle kulsorte dage (det der med at tænke positivt, det ligger det lidt tungt med), hvor sågar en aflivning af bloggen har været på tale.

 3. Ja, det kender jeg jo godt… Det er ikke til at holde ud!
  Det var vist også sådan noget lignende der fik mig til at slette hele mit blogarkiv… Men det må DU altså ikke gøre!! Så ved du det.
  Håber, at det går bare lidt bedre i dag?!

 4. Det går bedre, men bloggen er ikke blevet,hvad jeg havde troet for et år siden – det er der mange ting, der ikke er… – og jeg ved ikke helt hvad jeg skal stille op med den her blog. Hvad er meningen? Er det her interessant for andre end Jer jeg kender i forvejen? osv. osv, Simpelthen en eksistentiel krise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *