First mover

Jeg lægger i disse dage champagnen på køl og hovedet i blød, for at finde den rette måde at fejre et jubilæum.

Jeg har været blogger i ti år!

Det hele startede på et to måneders roadtrip hen over USA, hvor en rejsedagbog kombineret med opdagelsen af det ny-opfundne Blogger.com startede skriblerierne.

usa2001_3.jpg

Marlene New York august 2001 – bemærk twin-towers i baggrunden. Fjorten dage senere var de væk!

Jeg har desværre ikke rejsedagbogen som link mere. Kun på print. Men udover rejsedagbogen har jeg huseret på tre domæner i de sidste ti år.

Det eneste historiske dokument, der kan opdrives i den anledning er: http://supertanker.blogdrive.com/

Her på supertankr.dk har jeg boet i seks år.

firstmover.jpg

Et blik i bagspejlet afslører en perlerække af historier og en – for mig om ikke andet – en uvurderlig dokumentation af mit liv. Op og-nedture: børnefødsler, arbejdsløshed, kunstprojekter, skilsmisse, identitetsforvandling. Navlepilleri og skuen ud over de store horisonter.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke min mest trofaste læser Musdyret, som har været med, fabrikeret merchandise, holdt ved, holdt i hånden og heppet helt fra starten – dengang det nærmest kun var mig, hende og min daværende husbond, der kendte til projektet. Tak for utrættelig opbakning.
Men også særlig tak til Allan, Christian, Michael, Line, Winnie og Marianne  for kommentarer, sparring og inspiration.
Og derudover fortjener min x-mand en hel del credit, fordi han jo i sin tid var den, der satte hele blog-toget igang, han har i sandhed first-mover genet og jeg bed mig fast i genren og forelskede mig.

Jeg elsker min blog. Jeg er stolt og glad. Sikke en rejse. Spændende hvor de næste ti år tager mig hen.

Er der nogen der vil være med til at drikke champagne?

11 thoughts on “First mover

 1. Tak for de fine ord, jeg bliver helt rørt. Og hvor er du yndig som midt-tyver-pige i New York, den by klæder dig stadig. Jeg er med de næste ti år og jeg glæder mig til champagne, jeg er bare alt for langt væk… Men vi kan altid synkrondrikke på langdistance eller noget ;-)

  Kæmpe stort tillykke med 10-års fødselsdagen/jubilæet – glæder mig til de næste 10 – go for it Marlene :-)

 2. Tillykke med jubilæet. Jeg har så 10-års jubilæum som parasit. Ikke altid af den aktive slags, men til stede. Hold den i gang.
  Jeg snupper en øl. ;-)

 3. @ Marianne – JO vi skal! og det kan kun gå for langsomt.

  @ Musdyret – Tak og selv tak. For langt væk, jo men kom alligevel herover og drik champagne! Jeg sadler op til de næste ti år og jeg lover at der bliver mere champagne!

  @ Allan Parasit, nu er du hård ved dig selv. Jeg er meget taknemmelig hver gang du kommenterer bare en lille smule, så jeg ved at I ikke helt har glemt mig… Tak og skål.

  @ Line Ja det er stort. Jubilæumsfest coming up.

 4. Tillykke med jubilæet. Det har været en fornøjelse at være med, selv om jeg først kom til for et halvt års tid siden. Om jeg vil være med til at drikke champagne – nærmest et dumt spørgsmål. – håber ikke jeg kommer for sent :-) Appros dumme spørgsmål, så kan du godt tage det som et kompliment til en first mover – dumme spørgsmål skaber nemlig nye ideer: http://www.e-pages.dk/aarhusuniversitet/237/15
  Håber du bliver ved de næste ti år også :-)

 5. @ Christian – Tak. Du kommer ikke for sent og det er ikke et dumt spørgsmål. Det vil være dejligt hvis du vil være med til at skåle. Nærmere info følger.

  @ Michael Tak og Jo jeg har bibliotekariske tendenser – det ved du da. Om ikke andet står I mit hjerte nært. Tak for hjælpen endnu engang. Desværre kan jeg jo ikke importere noget fra et site der ikke eksisterer mere, men det er ikke meget der er tabt. Dog orker jeg ikke at taste indlæg fra USA turen.
  Husker at vi importerede alt fra mit forrige site, dengang jeg flyttede til Supertankr.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *