Forløsning

Der er tre tophistorier i aftenens tv-avis. Den ene er, at det nu er afsløret, hvem der var morderen i en tv-serie, der har kørt over skærmen i tyve uger.

Hjælp! jeg kan ikke finde rundt i tingene mere. Hvornår skete den cross-over mellem den gode gamle tv-avis og diverse gossip-godter. Jeg føler mig gammel, men jeg siger det alligevel: Verden er af lave. For ikke så mange år siden, ville man have kørt den som en lille rosin i pølseenden i dagens række af nyheder. Nu er det på linie med noget om forfærdeligt gift i cigaretter og krig i Afghanistan.

PS. jeg så også Forbrydelsen idag og syntes også det var ulideligt spændende, meeeeen…

2 thoughts on “Forløsning

  1. Måske var du så heldig at det var ekstra spændende fordi du ikke tidligere har fulgt med! Det gad jeg egentlig godt, for jeg var så skuffet over dette plagiat (Se7en) af en slutning, jeg kan kun sige GODT at de 19 forrige afsnit var rigtig, rigtig gode!

  2. Nå ja det kan godt være, jeg har kun set de sidste to, og fulgt meget overfladisk med i nogle af de andre afsnit. Jeg synes det så spændende ud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *