Fugl

peacock.jpg

Wikipedia:
Birds (class Aves) are feathered, winged, bipedal, endothermic (warm-blooded), egg-laying, vertebrate animals. There are around 10,000 living species, making them the most speciose class of tetrapod vertebrates. They inhabit ecosystems across the globe, from the Arctic to the Antarctic. Extant birds range in size from the 5 cm (2 in) Bee Hummingbird to the 2.75 m (9 ft) Ostrich.

Tak til Musdyret ;-)

4 thoughts on “Fugl

 1. Jeg er lidt bange for fugle, når de basker med vingerne -hvilket de jo ofte gøre.
  Jeg er bange for, at en fugl skal flyve ind i mit cykelhjul og splatte rundt. Klamt.

  Jeg kan ikke li’ fugle i virkeligheden, men gerne på film.

 2. @ Marianne
  Meget sjovt du siger det, for jeg er faktisk også lidt bange for fugle i virkeligheden – ikke sådan voldsomt fobisk eller noget, men de behøver ikke ligefrem lande på mig eller i det hele taget røre ved mig. Og jeg kunne aldrig drømme om at have en fugl som kæledyr fx. Jeg kan nøjes med en udstoppet, hvilket jeg forøvrigt meget gerne vil have.

  Men det fratager slet ikke fascinationskraften. Jeg synes de er så vildt flotte i former og farver. Og så kan jeg slet ikke stå for det der med at de kan flyve. Er der noget mere fantastisk?

 3. Den er altså ret fascinerende filmen med fugle. Har han mon haft fuglene med i studiet? Tror også han har lavet film med dyr, som var med i studiet. Sikken et arbejde!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *