Gæsteforelæser

Vi taler sammen hver dag. Vi er sparringspartnere, hinandens støttepiller og sjælesøstre.

Hun er en slags kærlighedsgudinde og i besiddelse af det største hjerterum, jeg kender. Hvor kunne jeg have fået mere omsorgsfuld behandling som skilsmisseramt ulykkesfugl i de første kaotiske dage? Og i de seks måneder bagefter. Og i resten af mit liv.

afrodite.jpg

En af hendes få svagheder er, at hun ikke er fotogen – linsen formår på ingen måde at indfange hendes skønhed og udstråling. Derfor får I Afrodite istedet for.

Hun er krævende, det skal I vide. Men hun er absolut besværet værd.

Og snart kommer hun for at skrive indlæg her på bloggen. Jeg har besluttet, at hun kan starte som gæst, men det er egentlig planen, at hun skal installeres mere permanent som medskribent.
Hun har allerede fået udleveret et pass-word til det allerhelligeste = adgang til kulisserne bag supertankr.dk. Nu venter vi bare på det store øjeblik.

Jeg præsenterer stolt min bedste ven. Line.

2 thoughts on “Gæsteforelæser

 1. Tak for den overvældende intro, en insisterende måde at få mig i gang – vi har talt om det længe – men nu er der vel ingen vej udenom.. Har lige forsøgt at logge på med det der password og alt det der; men klart nok er jeg ude af stand til at få det til at virke.. Og jeg havde ellers lige tænkt på noget klogt jeg ville skrive.
  Men det er ingen hemmelighed, at de digitale medier er langt fra min hjemmebane, jeg er stærkt skeptisk, kritisk og kan som regel ikke få det til at fungere, når jeg en sjælden gang forsøger mig.
  Alt det der om tilgængelighed og brugervenlighed..
  Prøver igen i morgen, eller en anden dag..
  Skal nok komme ind i den digitale tidsalder før eller siden..

 2. Velbekomme. Ingen vej udenom – jo jo da, for man har jo et standpunkt til man tager et nyt. Fortrydelsesretten eksisterer. En ting er sikkert, det skal ikke kun være mig, der insisterer.
  Livet på bloggen går videre og snart ligger dette indlæg ikke øverst mere, og ellers kan man jo altid slette indlægget og dermed sine spor.

  Jeg prøvede lige at logge ind som dig, først blev jeg afvist – don’t know why, men jeg gjorde lige det samme en gang til og så var der hul igennem.
  Måske du skal skrive om dine digitale forbehold.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *