Hønseri

hoenseri3.jpg

hoenseri2.jpg

hoenseri1.jpg

  1. Familiehøns af racen Minorka. Min farfars onkel blev for mere end 100 år siden nærmest velhavende på at avle Minorka-høns. Og min far har i slægtsforskningens hellige navn taget tråden op og binder enderne sammen ved at forsøge at få 7 Minorka-høns til at trives. Indtil videre uden et eneste æg. Så måske er hønseavler talentet ikke nedarvet.
  2. Hønsetegning af egen avl.
  3. Hoppende dreng af egen avl foran den nye fugle-wall-sticker dekoration. Man bliver glad af hoppende drenge og sover godt med flyvende fugle over sengen.

2 thoughts on “Hønseri

  1. Jeg har fundet jer på internettet og henvender mig fordi jeg savner informationer om hvor stor minorka hønsenes årsproduktion af æg er. Lægger de æg hele året og hvor mange ca. Det håber jeg at få svar på.
    Mange hilsner
    Jens Juhl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *