Hello world!

helloworld2.jpg

Tysk landmand går amok på hvede-marken og laver en kode, der efter sigende kan oversættes til Hello world!

helloworld.jpg

Hello world!

Jeg kan se på min besøgs-tæller, at I kigger forbi, og jeg får mails og bemærkninger, der afslører at flere end man skulle tro (udfra antallet af kommentarer) læser med her. Jeg er jo som vanligt så fordømt nysgerrig efter, hvem det er.

Derfor vil jeg bare lige sige, at det er okay bare at sige hej, hvis man ikke ved, hvad man ellers skal skrive :-) HEJ

PS. Jeg elsker at være alene, men hader at føle mig alene.

8 thoughts on “Hello world!

 1. Is there anybody out there… jeps, min søde ven, jeg kigger også jævnligt forbi. Jeg bliver bare desværre for det meste tastetur-lam hvis jeg skal kommentere. Men øv bøv hvor vi savner dig i den virkelige verden. Knus fra Lene-

 2. Hej :-)

  Jeg plejer at vende den sådan : at have og kunne nyde stunder alene er et must for krop og sjæl og ikke at forveksle med følsen af ensomhed, der har det med at æde sig ind i krop og sjæl.

  Anette

 3. Hej min søde Marlene…
  Du er ikke alene
  der er en der følger dig
  og det´helt på det rene
  hun har det li´som dig – som dig

 4. Hej Camilla

  Hej Lina

  Dejligt at man kan plage Jer så meget, at I siger hej…

  Jeg skal bare bekræftes engang imellem i, at jeg faktisk ikke ER alene :-) for så længe jeg kun ser skyggen af Jer i tælleren, så er I der jo ikke sådan rigtigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *