Hetz

Det er millimeter fra at grænsen mellem undren og forargelse overskrides. Som før understreget må jeg helt ud i min vildeste fantasi for at forestille mig, at jeg ville bruge penge på et sladderblad, det holder jeg mig sandelig for god til…
Men det har på det seneste strejfet min opmærksomhed (jeg må tilstå at jeg lige skulle surfe lidt kongeligt bryllupsguf hjem) at et for mig ukendt par – Erik og Anni – må holde for på forsiderne uge efter uge. De er jo nemme at kende: solariebrun han med overmåde hvide tænder, platinblond hun med overmåde brystparti også ivrig soldyrker.

Hvad foregår der? hvorfor er de stakkels mennesker pludselig så interessante? og hvem er de egentlig? er der tale om pseudokendte?

Og jeg ved jo godt at visse medier hellere ville æde deres gamle hat end at skrive om fødevarekrise, global opvarmning, katastrofer i Kina og Burma og den slags.
Men topmålet eller rettere lavmålet er nu alligevel ganske tæt på efter dagens overskrift med henvisning til, at omtalte par åbenbart har fundet hinanden igen: ‘Tilbage til ballongyngerne’

One thought on “Hetz

  1. Jeg undrer mig også. Er jeg gået igennem en time warp og fuldstændig misset hvem og hvorfor de her er på forside efter forside? Du er ikke den eneste!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *