Hjælp..

Tror omsider det er ved at lykkes mig at komme ind i den digitale tidsalder. Ud over at kommentere her og der, samt sende en mail eller en sms. Bliver helt skræmt.. Det ser så anderledes ud på bagsiden. Her er så mange funktioner og valgmuligheder, jeg aner ikke hvad jeg skal gøre eller klikke på. Er helt forvirret. Vil fra i morgen kommentere .. nu gemte den, men hvor.. Marlene kan jeg ikke få et introkursus, med papir og blyant? 

8 thoughts on “Hjælp..

 1. Det her vil jeg helt sikkert følge så live som muligt. Hvis du støder på nogle gode tips så sig endelig til, da jeg også er helt grøn:-)

 2. Uhh ha

  Nu presser I mig. Line er du virkelig sikker på at der er sikkert ude på isen her i den virtuelle verden. Ok da. Hvis du gå derud og Marlene siger go for det, så går jeg med.

  Jeg sad lige og læste lidt kommentarer fra Maj.

  Jeg kender det hele – alt det med identitet, og andres ønsker og at skulle flytte sig. Og jeg hepper på dig Marlene.

  Trine

 3. Presser vi dig?
  Men jeg kan berolige at der er ok sikkert herude på isen. Jeg er ikke faldet igennem endnu. Bare se på Line, hun skøjter kun lidt rundt ;-)

  Tak for at du hepper Trine og velkommen til.

 4. @ Line
  Jeg er overbevist om du er idealist, grænsende perfektionist, tror det er der dine forklaringer om skepsis og digitale forbehold kommer ind i billedet. Men jeg tror nu din nysgerrighed vinder over nervøsiteten og jeg lover hermed at griner højt og længe når du skriver noget sjovt, at græde i kor hvis du åbner for smerten i dit liv og glædes med dig over tingene der gør dig lykkelig i dit liv.
  Jeg ser frem til at høre, hvorfor dine forbehold ikke kunne holde dig tilbage alligevel og glæder mig over situationen. Glæder mig fordi jeg mener du har noget at byde på, noget som du bør dele med Verden, simpelthen fordi overflod forpligter.
  Du siger at du ikke kan få det til at fungere – du er en noget utålmodig sjæl :) Når nu du begynder at skrive og får comments, er jeg ret overbevist om, det vil være en motivationsfaktor, der nok skal blæse dig ud over stepperne. Og når man har folks opmærksomhed, er det bare med at have noget at sige.
  Man kan blive rystet i sin grundvold når ens selvbillede pludselig ændrer form – men jeg tror du lader lidt som om :) Nå men det jeg ville sige søde Line er, jeg tror slet ikke på du er elefanten i porcelæns butikken, jeg tror faktisk du allerede befinder dig ganske godt i miljøet og er slet ikke i tvivl om du snart vil blive afhængig.
  Så jeg håber du vil have afhængigheden in mente med hensyn til din skrivefrekvens, for jeg er ikke den eneste newsjunkie derude, som venter på din næste blogpost.
  //Winnie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *