Hvis jeg var en fugl

quiz.jpg

Da jeg forleden havde kvinderne i mit liv på besøg for at fejre mit 36. år i denne verden, havde vi en fælles fugle udfordring:

Hvis du var en fugl, hvilken en var du?

Apropos to sjæle en tanke: så spurgte min sjæleven mig om nøjagtig det samme den anden dag. Selv overvejer han nu ugle eller noget mere majestætisk som en eksempelvis en ørn.

Jeg går selv efter en med flot fjerpragt. Farvestrålende og storslået. Overlegne og iøjnefaldende accessories. Men jeg vil gerne kombinere det med en god og ambitiøs flyver, så jeg er heller ikke landet på et svar.

Ps. Er vild med Søpapegøjens næb og raffinerede ‘make-up’

Værsgo’: Hvis du var en en fugl?

9 thoughts on “Hvis jeg var en fugl

 1. @Line Duehøj eller fjeldvåge – hvorfor? hvorfor en rovfugl?

  @ Michael Er der ikke noget med at bibliotekets fugl er uglen? Sådan en klog en med bøger? Er det ordenligt metroseksuelt at være en papegøje…?

 2. The Kodak Bird – eller hvad hedder den nu?? – den der australske en, der kan immitere lyde – det ku’ være lidt cool … medmindre den er helt vildt grim ;o)

 3. Jeg har fundet ud af, at den hedder Lyre Bird på engelsk (lyrefugl på dansk, måskier?) – og den har faktisk nogle ret fede halefjer, der ligner en, ja, lyre… :o)

 4. Aha ja. Interessant valg Lene. De halefjer er da ret overlegne. Skide godt. Lige om lidt hører jeg lige en lydfil der matcher denne eksotiske fugl.

 5. Hi admin do you need unlimited content for your website ?
  What if you could copy post from other blogs, make it pass copyscape test and publish on your site – i know the right tool for you,
  just type in google:
  luiqight’s article tool

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *