6 thoughts on “Hvis man ikke kan få

 1. ”Hvis man ikke kan få den man elsker, må man elske den man får”

  Man får ikke lov at vælge, man falder ligesom bare. Uanset om det er fantastiske byer, der pulserer og blomstre mere end ens hjemby nogensinde har gjort det eller tænkt på at gøre. Eller det er kærligheden til et andet menneske, så får man ikke lov at vælge…man falder bare lige pludselig pladask en dag. Desorienterede, stakåndede og med hul på knæet rejser man os op fra asfalten og har ikke den fjerneste idé om hvor pokker det kom fra? Tyngdekraften? Den kan vist ikke bebrejdes når mennesker ”falder” og da slet ikke når de falder for hinanden :)

  At ”falde” er så frygteligt enkelt, men aldrig at ”falde” er ganske enkelt frygteligt. Og sådan er det, det sværeste ved at elske er at det nogle gange er en drøm og man vågner brat med savn så ulideligt stort.

  Men de bedste drømme sker heldigvis mens man er vågen :)

  //Winnie

 2. Jeg tror faktisk overhovedet ikke på den der med at lære at elske den man får – ikke når det gælder i kærligheden til et andet menneske ihvertfald. Især ikke når man har prøvet at falde og mærke passionen rase… det værste er bare når man ikke falder på samme tid… det er nærmest et mareridt i vågen tilstand…

  Længslen efter NY handler nok i virkeligheden mere om rejsefeber. Jeg er faktisk kommet til at holde meget mere af Odder end jeg havde regnet med.

 3. Enig i det med at falde, man kan hverken styre eller bestemme over det. Kun over om man går med eller går imod. Det er desværre heller ikke så enkelt. Men vidunderligt og stort er det at mærke passionens rasen.
  Synes det er dejligt at du er blevet så glad for Odder, der er det en god ide at gøre en dyd ud af nødvendigheden. Ikke i kærligheden. Ikke i vores generation. Tiden er løbet fra nøjsomhed.

 4. Ja passionens rasen, det er da godt nok en storm, der vil noget.

  En dyd af nødvendigheden. Fantasktisk udtryk. Gammeldags og højstemt. Men de tider er vist fordi i kærlighedens tegn, der tror jeg du har ret.

  Odder har faktisk dejlig natur, hyggeligt centrum, ok adgang til gourmet råvarer og smart tøj og … komfortabelt tæt på Århus, som så supplerer med resten af hvad hjertet begærer.

 5. …og det er jo billigt at flyve til New York – det er bare en times køretur fra Odder, hvis du ikke lige kan få det, du leder efter i Århus.
  Jeg elsker jo at rejse, men hvor fantastisk New York og alle de andre metropoler end er, så er der ikke noget som at bo helt fast i Århus og at have rødder i Hou opland. – Det samme gælder formentlig for Odder. Hjemme lader jeg op til at gæste alverdens lande og metropoler, og jeg vil ikke bytte opladningen for kontinuerlig festivitas og fantastiske oplevelser. Kombinationen er sublim, og den er mulig for næsten alle os der bor i Vesten, hvis vi vil og tør…. indtil asiaterne overhaler os indenom. Det er overvældende, som deres økonomier og uddannelsessystemer boomer i disse år, så vi skal enten sørge for at komme med på deres banehalvdel ved at vinde deres sympati – eller også skal vi bare slå til og indtage verden nu.

 6. Jeg tror vi skal slå til og indtage verden. Både på verdens økonomiskplan og lokalt i vores egne liv. ‘Udsæt intet’ siger Line, det tror jeg hun har ret i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *