I familiens skød

Jeg har læst en god bog. Christina Hesselholdt I familiens skød.
Nogle gange gemmer de største oplevelser sig der, hvor man slet ingen forventninger har. Så bliver jeg ramt helt uforberedt og uden parader.
Og hvad er opskriften på at havne i den situation, spørger du måske. Jeg kan kun sige don’t try this at home, hvis din økonomi ikke er til det: Jeg er medlem af to bogklubber, og det sker jævnligt – og især i vores aktuelle flytte/ombygningskaos – at jeg ikke får afbestilt månedens bog. Tre bøger på tre måneder. En læst, en returneret og en på bedding.

‘Man gav sig til at elske nogen – og smæk, så klappede fælden. Så boede vedkommende i en.’

‘Det føltes som om hendes hoved var ved at brænde sammen. Hun led af stress. Den blev let vakt.’

‘Han kendte ingen kvinder, som ikke var afsindigt optagede af at være gode mødre. Han kendte ingen mænd, hvis hovedprojekt i tilværelsen var at være en god far; det betød ikke, at han ikke kendte flere afsindigt gode fædre’

Pletskud: der har vi forskellen på mødre og fædre.

Bogen foregår i hovedpersonernes hoveder. Kort, præcist og genkendeligt. Som altid når en bog rammer mig, så er mit største klagepunkt, at den er for kort. 158 sider. Jeg kunne have klaret en mursten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *