Kæledyr

Hver morgen har drengene lov at få femten minutters fix foran fjernsynet inden vi begynder at stille krav til dem.

Typisk nok ser de forskellige tegneseriefilm, hvor dyr har roller som mennesker, og det er jo i sig selv lidt corny.
Palle Gris er en af favoriterne, og han er jo en gris, der går rundt og laver løjer med sine andre talende venner, der også er oppe og gå på to ben.
Men, for der er jo et men, i den serie er fårerne får. De kan IKKE tale og gå på to ben. Er der tale om dårlig karma, når man får tildelt rollen som dyr?

Et andet eksempel er Morten Skildpadde. I koncept og familiestuktur (han er udstyret med mor, far og lillesøster) ligner han egentlig Palle Gris til forveksling. I dag handlede det om, at Morten og hans ven Bjørn skulle have en hamster som kæledyr…
Hamsteren hed Henry.

Ja jeg undrer mig.

4 thoughts on “Kæledyr

  1. Henry er meget stolt over at både Julia Robert (tror jeg det er ) og Thomas Blackmans søn hedder Henry. Han har et eller andet med det navn :-) Så nu vil jeg fortælle ham at også Morten Skildpaddes hamster hedder Henry…

  2. Jeg synes Henry er et sejt navn.
    Jørgen (husbond) er også meget glad for sit navn. Jeg har til gengæld oplevet at folk (der ikke har mødt ham) spørger mig om han ikke er noget ældre end mig, normalt er Jørgen’er og Henry’er jo 60+. Men han er jo kun ca. 9 måneder ældre.

  3. Ja, det har jeg faktisk også oplevet – he he – lidt spøjst, men forståeligt nok… Mit navn var også meget “sjældent”, da jeg var barn. Det irriterede mig, og var piiiinligt, når folk ikke kunne forstå hvad jeg hed… Kunne jeg da ikke bare hedde Line??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *