Kompliment

Julius: ‘Alle mennesker prutter, men du prutter ikke så tit, mor’

For ikke så længe siden fik jeg at vide, at komplimenter preller af mig som vand på en gås. Nu prøver jeg at samle dem sammen og tage dem ind under fjerpragten, istedet for at fokusere på negative strømninger, for de lever sandt for dyden (sandt for dyden – interessant udtryk for øvrigt) i bedste velgående og er noget sværere at få til at prelle af.
Det er en stor supertanker at vende mod nye destinationer.

Kreativ, inderlig, modig, smuk, energisk, fantastisk, moderat pruttende. Tja, jo, måske … nå, okay så.

Tak for komplimenterne.

6 thoughts on “Kompliment

 1. Godt at du vil tage komplimenterne til dig, hvorfor skulle du ikke også det, man må jo gå ud fra at det er sandt det folk siger, ikke?

  Kom lige til at læse højredelen af din blog og at du altid spiser desserten først. Det prøver jeg også at gøre, efter at min søde kollega sagde til mig, at spiser man det bedste først, så er der jo altid kun det bedste tilbage – eller i vores tilfælde – katalogiserer du den bedste bog først, er der kun de bedste bøger tilbage, så sandt, så sandt :-)

 2. Jo det kan man jo ligeså godt :-)

  Den som gemmer til natten gemmer til katten. Tænk hvis man ikke har appetit til desserten ;-)

  Nå hvordan går det med ombookningen til Dubai?

 3. Skal du med? Jah, kom nu, det kunne være så hyggeligt og sjovt og helt fantastisk. Er det forresten Abu Dhabi eller Dubai pigerne fra Sex and the City rejser til i 2eren?

 4. Vi må vist hellere ringes ved ang. datoer så :-) jeg vil meget gerne med. Har købt en lille tre-dagestur til London som trøst for at jeg ikke kom med til Dubai – i første omgang. Men lad os kigge på det.

  Sex and the City 2 – jeg har ikke hørt nærmere detaljer om filmen. Det lyder til du er bedre informeret.

 5. Jeg vil også med! Både til Dubai og premiere på 2eren!
  Og have komplimenter, som jeg straks vil tage til mig!

 6. @Line Jeg stiller lige nogle komplimenter op der er lige til at plukke ned og tage med hjem. Du har det største hjerterum og ubetingede kærlighed, jeg har mødt. Du er smuk og klog, blid og skrap, kærlig og kompromisløs. Du er en fighter. Men PG det vil du sgu’ ikke have ;-)
  Sex and the City – måske vi skulle arrangere en venindetur for alle der har lyst og drikke Cosmopolitans bagefter :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *